Webinar

Gå viralt organisk og få succes med TikTok annoncering

On-demand

Gik du glip af vores TikTok morgenmøde? Frygt ej, vi har et webinar klar til dig! 

Onsdag d. 26 oktober fra kl. 10.00-11.00 afholder Fredrik Plejdrup og Emma Harboe nemlig et webinar omkring TikTok ud fra et både organisk og paid perspektiv - what’s not to like! 

For TikTok er nemlig på rekordtid er blevet relevant på tværs af aldersgrupper. Nogen synes, at det sjovt at høre, hvordan platformen de underholdes af hver dag fungerer - andre synes det spændende at høre, hvordan den kan udnyttes i forretnings øje. Uanset hvad tager Fredrik og Emma jer i hånden og fortæller i øjenhøjde og på et niveau, hvor alle kan være med.

De kommer blandt andet ind på, hvilken platform TikTok er, platformens potentiale i et både organisk og paid perspektiv samt deres generelle learnings i 2022 baseret på data fra deres kundeporteføljer. 

Så hvis du gerne vil blive klogere på TikTok både organisk og som kanal til paid, så er det her webinaret, du skal deltage i. Der er nemlig ingen tvivl om, at TikTok er kommet for at blive, og platformen har derfor et stort uforløst potentiale for de danske virksomheder. 

 

Emma Harboe

Konsulent, Obsidian Digital

Fredrik Plejdrup

TikTok ekspert & ejer af A GEN Z , A GEN Z