Webinar

International skalering med Shopify

17. oktober 2023 14:00 Europe/Copenhagen

Shopify er den rigtige platform at skalere international e-commerce på. I dette webinar gennemgår partner i Black Lemon Aleksander Due-Rasmussen og partner i Obsidian Digital Halfdan Timm, hvordan du vækster Shopify ud over Danmarks grænser.

Emnet er både teknik (individuelle shops vs Shopify Markets, relevant apps, hvordan du slipper billigst ifht valuta-gebyrer) og marketing (hvilke platforme virker til skalering på tværs af landegrænser, hvordan griber du content an, hvilke AI-værktøjer kan hjælpe dig med at sænke omkostningerne med op til 99% på internationalisering) og meget mere.

Hvis du er Shopify-shop-ejer og ønsker at øge omsætningen uden for Danmarks, måske endda op til Q4, så er dette meget relevant at deltage i.

Halfdan Timm

Partner, Obsidian Digital

Halfdan Timm er medstifter af og partner i Obsidian Digital. Han er også medvært på Danmarks mest populære marketing-podcast Marketing Brief.

Aleksander Due-Rasmussen

Partner, Obsidian Digital

Aleksander Due-Rasmussen er partner i Obsidian Digital og Co-Founder af Black Lemon, som mergede med Obsidian Digital i 2022. Aleksander er en ægte nørd, hvad angår Shopify og har hjulpet mange Shopify-shops med at tage deres hjemmeside til næste niveau.

Tilføj til kalender

Stil et spørgsmål

Spørg som (log ud)